söndag 13 juni 2010

sköna söndag..

Ja, en mellanväg fick det bli med bloggdesignen, lilla bilden fick jag tillbaka..dock ej centrerad. Men det får bli så här i alla fall.
I dag har vi varit i Skokloster med vänner och kids, mycket trevligt! Våfflor och räkmacka i solen, en helt ok söndag!
Sedan bar det hem för en tupplur som inte blev av för fjunen. Milo skulle verkligen behövt en. Han är feberfri idag, men lite avslagnare tempo på honom än vanligt. Tanken var att det var två utvilade små fjun som skulle på kalasfirande hos deras kusin, icke, men det var också mycket trevligt, med hopp i studsmattan för Bastians del och tårtätande för alla! Milo stod för gnäll&Igelstatusen. Alltid kul att träffa alla från yttre familjen, dock blev samtal och socialiseringstiden minimal just i dag, då den ena yrde runt överallt och ingenstans och den andre var väldigt pappig.
Nu har jag packat lite för morgondagens lilla konferens-trip över natten ner till götet. Denna gången med min ena syster som fått en tjänst på samma företag som jag. Spännande!
Vi kommer med hela företaget våldföra oss på Lisebergs 5-kampsredskap i morgon kväll samt äta middag på stället, mycket trevligt med konferenser tycker jag!
Ha det gott så länge!

Inga kommentarer: