torsdag 10 februari 2011

Vi provar..

Bastian skrutt har inte varit på dagis på 1 vecka, ett trassel i vabbande, melloänka och oro för hans höga feber. Nu verkar det som om det löst sig. Vi provar att låta båda gå till dagis i dag nu när han är feberfri, men vi känner igen oss lite från november då vi hade 22 vabdagar. Vi trodde febern var borta, så vips kom den tillbaka dag 2.
Nu har Peter gått till tåget mot färd till Götet och melloland. Repetitionerna är i full gång för Sanna Nielsen.
Så titta extra noga på Lördag i tv-rutan, går knappast att ta fel då den en upphovsmakaren har hår, den andre har jäääätte långt hår och den treje, det är Peter det. Utan.
Näpp, ni kanske vet hur det är att rodda iordning 2 st 3 åringar inför dagis, dax att sluta och kamma till mig.
Ha en fin dag!

1 kommentar:

Angelica sa...

Hej!!!
Hör att ni har lika tråkigt med sjukdomar som vi också har haft det hela hösten. Tar på ekonomin och på krafterna att hålla på och vabba minst en gång varje månad, dvs om inte mer eller en längre period. Brukar du låta båda killarna vara hemma om en av dem är sjuk, eller reder den andra ut att vara själv på dagis? Funderar på hur vi skall göra en mjuk övergång, för jag känner att de kan behöva få vara ensam på dagis om brorsan är sjuk. Men de känns ganska så beroende av varandra, även om de för tillfället är hemska mot varann och kivas, slåss, rivs, bits.....ja allt. Har dina haft en sån period?
Hoppas ni kryar på er och ha en skön helg. Kram från blekingetvillingarna med mamma