torsdag 7 oktober 2010

Spännande så det ryker!

De 4 första titlar/upphovsmän/Artist har nu släppts till nästa års melodifestival. Jag är galet nyfiken på fortsättningen. Vi håller tummarna  för Peter! Säger Grattis till er som hittills fått med en låt, men framförallt G-son, som varit här ett par gånger! Stort Grattis!

"Desperados"
Upphovsman: Pernilla Andersson
Artist: Pernilla Andersson


"E de fel på mig"
Upphovsmän: Pontus Assarsson, Thomas G:son, Jörgen Ringqvist
Artist: Linda Bengtzing

"En blick och något händer"
Upphovsmän: Alexander Bard, Ola Håkansson, Tim Norell
Artist: Lasse Stefanz

"Me And My Drum"
Upphovsmän: Teron Beal, Patrik Magnusson, Johan Ramström
Artist: Swingfly
Vab-dag med Milo idag. Hade en tanke att mysa till det lite. Tända en brasa i kaminen som står i öppna spisen, japp så fick det bli. För första gången, ska förtäljas. Det spöregnade och blåste, höstvädret talar med sina stora bokstäver utanför.
Vi har bott här i 3 år utan att använt den, men vi har både haft sotare och diverse kontroller på den så att vi ska kunna tända den vid väl valt tillfälle. Vi tände. Ååå så härligt knaster och värmen spreds bra ur de två rören som pekar ut från kaminen. Dessa är till för att just få spridning på mysvärmen.
Det vi inte visste var att NÅGON pillat in lego, napp, alternativt annan plastatiralj i röret. Efter ca 15 minuter börjar det ryka galet ur röret, sprida en fullständigt vedervärdig doft. Peter fick idka sina knappa brandmanna-kunskaper, skruva bort röret och släcka elden. Alla fönster öppnades och det blev svinkallt..Jag och vårt sjuka fjun tog en högst ofrivillig regnpromenad, för att komma ifrån detta plaströkfyllda hus. Nu sitter vi här och hösten har vi just bjudit IN i vårt hus.

Inga kommentarer: