fredag 4 april 2014

Utbyggnad,utbyggnad..och lite bord av kabeltrumma

Lite pyssel och planering till tillbyggnaden på huset tar just nu fokus från det mesta.
I dag har vi äntligen beställt golv till hallen. Vi hade redan bestämt oss för flera veckor sedan och fått en offert, som vi skulle köra på(tillsammans med alla utomhusplattor, trappsteg och överliggare och diverse andra tillbehör) men eftersom det hör till med lite strul så var naturligtvis just dessa inomhusplattor inget de skulle få hem förrän i mitten av Maj och så lång tid kan vi inte vänta, vad gäller hallen.
Det blev en mörk granit (dragon Black) istället.
Allt vad gäller plattsättningen utomhus avvaktar vi med att ta hem, det fanns helt enkelt inte tid för att ta alla nya beslut just för dagen när vi nu fick byta plattor. Vi ska alltså ha liknande plattor utomhus. Men det är inte helt lätt att ta beslut om vilka trappsteg? ska vi gjuta trappsteg och bekläda dessa istället, eller hittar vi steg i samma variant som passar? vilken sten passar till den i hallen?
Vi saknar för dagen en plattsättare för utomhusprojektet-känns hyfsat primärt. Peter har möte med en på måndag.
Jag jobbar på att "bygga" vårat nya vardagsrumsbord av en gammal kabeltrumma. vi får se hur de blir. Har precis mörkbetsat överdelen, fortsätter med resten i morgon, sedan blir det lack på. Jag vet att dessa är fina som de är, men  till de andra tänkta möblerna tror vi att detta blir bäst.
Blir det inte bra så får vi väl slänga ut det i trädgården i något hörn och ställa krukor på det!
Var är alla inredare när man behöver dem? Kan vara att jag inte är överöst med en sådan bekantskapskrets-Synd!


Inga kommentarer: