söndag 26 juli 2009

Tvillingträff

Dagis? eller kan detta foto vara taget från Ikea tro?

Nope, bara en söndagslunch med 2 av tvillingmammorna jag lärt känna via familjeliv.
Christine med twinsen Charlie& Tea och karin med sina twins Måns& Samuel.
Söta som socker hela bunten! Att få ett foto på 6 barn i 1 1/2-års ålder att samtidigt le vackert in i kameran är en omöjlighet....att ens få dem att ha ansiktet någorlunda riktat mot kameran är näst intill omöjligt..Gissa vilka som attackerat christines vagn..att vi har en likadan vagn har ingen betydelse..denna är ju svart, mycket coolare tydligen.

Lunch fick bli en lasange, naturligtvis förbereddes allt långt innan, man gör gärna det, så att man får någon som helst tid att växla ett par vuxen-ord med sina gäster.

Så här gör man för att få till en bild på alla 6 raringar..

Från Vänster: Bastian, Milo, Måns, Samuel, Tea och Charlie...tror jag att det var, lite osäker på Samuel och Måns. Jag ser ju lätt skillnad på mina egna såklart, och jag försökte med dessa två raringar. Man får helt klart se detta från ett annat perspektiv när man träffar andras tvillingar, det är inte alltid så lätt. Jag kunde ju heller inte fuska och bara titta på kläderna, då de byttes kläder. Annars brukar det vara en vanlig fråga "Är det Bastian i blå tröja?" "Är det Milo i Jeans?"
Superkul att träffa tjejerna med alla barn igen, det var i Januari senast. Alla har ju vuxit så! Det var ju lite lugnare då, även om vi inte tyckte det då..
Tack för en grymt trevlig dag tjejer och killar!

4 kommentarer:

Emma sa...

Åh vad kul att få se bilder från er träff! Såg verkligen ut som ett dagis, ja...

vampireslave sa...

hej hopp! ännu en tvillingmamma på språng. nybliven sådan till två töser i slutet av maj. har förutom dessa en ettåring, så livet känns mest fullt ös medvetslös för tillfället! =) ramlade in här av en slump och ville lämna ett avtryck! ha en trevlig kväll!

Linda sa...

sååååååååå kul med bilder från träffen. kul att mammorna fick vara med också. kramis!!!

Vikkan sa...

Vilka små raringar! Synd man inte bor närmre så man kunnat vara med!

Kram Vikkan