söndag 24 januari 2010

Bastian och Milo firar 2 år!

Dagen startade med sång och sedan lite paketöppning i sängen. En varsin bil. Bastian fick en traktor och Milo en lastbil. "Byta" var det första ordet efter de beskådat sina presenter. ok, bytet skedde..för en stund var tanken, dock inte från Milos sida.. Sedan har de under dagen tidvis inneburit tårar från främst Milos sida som helst ville ha traktorn helt i sin egna ägo. De fick också ett städkit i form av sopborste och tillhörande skyffel. Exakt likadana don fick de senare även av moster och morbror. Kanon. De älskar att sopa och städa runt med dammsugaren, så detta var mycket uppskattade presenter. Tavlor med blixten mc queen, som är poppis här hemma. Lite sparpengar och flera traktorer och lastbilar blev det med. Även nya utfodringskit, med laban och pingu på, så fina! Pojkarna är mycket nöjda med dagen!Fisk-damm hann vi också med! Det har varit fullt hus här hemma, 22 st allt som allt. Mycket trevligt och en hög volym. Tystnaden..ja ok, den tystnaden vi är vana vid i allafall, la sig som ett lock över huset efter alla gått. Lite bilder från dagen.
Tågtårtan


Nya matstolar!



Fina kläder x 2


Så Grattis mina fjun, Ni är det bästa som finns!

11 kommentarer:

Annaomlivet... sa...

Grattis till grabbarna grus på 2-årsdagen!!!!

Massor med kramar från fam Eriksson!

Karin sa...

Men vilken tårta!!! WOW! Jättegrattis igen till boysen. Stolarna var väl välinvesterade? Men vi tjatar också...de ställer sig minst 10 ggr/måltid! Storebror har aldrig gjort det. Annat tips är att köra på riktigt porslin och glas så blir de mer försiktiga också om ni inte redan har det!

Karin

Linda sa...

stort grattis!
fin tårta!!!

Familjen Sundström sa...

Grattis till Milo och Bastian!
Vilken häftig tårta.

ankan sa...

Nej men G R A T T I S på 2-årsdagen!

Annelie sa...

Stort GRATTIS till Milo & Bastian!!
Vilken grymt häftig tårta!! Har du gjort den själv?
Stort Grattis än en gång!!

(Måste bara tillägga att jag oxå fyller år idag!! ;) :D )

Stor Kram

Johanna (fd Tvillingbloggen) sa...

Hipp hipp! Himla skoj.

Unknown sa...

Srort grattis pojkar!

Evelina sa...

Tack snälla ni för alla grattishälningar!
Grattis till dig Annelie, i efterskott!
Tårtan gjorde jag själv, 3 st sockerkakor i avlånga bottnar, den ena av dem tog jag av ca 20% av och byggde styrhytt av. På loket är det blåfärgad grädde a´la "tåget thomas" sedan är det chokladmousse och jordgubbsmousse ovanpå.
Kram

Annelie sa...

Tack för gratulationen!! :D

Stor Kram

Marko sa...

Grattis!

Vilken fantastisk tågtårta, verkligen imponerande.