lördag 29 maj 2010

Musik för öronen..

Barnvakt åt fjunens lilla kusin i ett par timmar. "Kling & Klang" har under halva delen av deras frukostintag deklarerat att "Casper INTE röra saker" "Inte kasta saker" osv...mina små minipoliser.
De är så roliga i deras diskussioner med varandra. I går kväll i deras sängar avhandlades Manboy och Rising girl..eller i alla fall refrängerna på dessa. Det är en fröjd att lyssna på watchern. Vid läggning i går sa vi godnatt till dem och jag säger "Säg Godnatt till varandra också"
Milo- "Godnatt till varandra"...
De svänger fort i ämnena, allt från "kommer drake" till "Martin stenmarck"till "titta robotar" "Bastrumma"och "snigel-snor"(=söndertrampad snigel) allt inom 1 minuts pladdrande. De bjuds på många skratt!

I kväll ska vi vara tvillingpäron på avstånd, vi ska på 40-års fest, här på gatan så detär lagom avstånd hem. Kul kul! Min snälla lillebror med tjej ska vara barnvakt, TACK!

Eric saade:s album ligger redan nu på andra plats på albumlistan och på första plats på singellistan, Grattis!
Vad gäller Peters version av "Whats the point" med Johnossi som nu spelas på NRJ så släpps den snart till andra kanaler, då de haft exklusivitet på denna i 3 veckor. Har ni hört den?