torsdag 27 maj 2010

Sovrum nästan klart..

Nu är sovrummet sånär som klart. Limpistolen har gått varm här i kväll. Alla kuber som vi målat i samma färg som väggen skulle upp. Den dagen vi tröttnat på skapelsen, är just en annan dag, då får det bli släggan. Limpicka är grejen. Nu har vi alltså utvandrat vårt gästrum efter 2,5 månad, härligt att få komma tillbaka till vårt rum och pojkarna till sitt "Dino-rum".

Osymetrisk symetri...
När man haft möbler i var enda hörn så vänjer man sig vid det. När man sedan har två nyrenoverade rum alá mögelfria att stoppa tillbaka möbelemangen i blir de tidigare utrymmen Väldigt stora. Så ett tips om någon vill få ett litet rum att te sig större, knöka in några fotöljer, tv-bänk, kanske en liten byrå och lite säckar med valfritt material. Låt detta stå i ett par månader. Plocka sedan ut dessa ting och vips så är rummet en balsal.
Nu när vi ska sätta tillbaka tavlor och annat pimp, passar det helt enkelt inte..så lite frågetecken kvarstår innan vi fått till det helt. Lite stelt .Men än så länge ser det ut så här. Överkastet och pimpkuddarna är fingerade och har således ingenting med verkligheten att göra.

ÄNTLIGEN!

4 kommentarer:

Familjen Sundström sa...

Åhh så fint det blev!
Undrar om man ska önska sig en vattenskada till här, men denna gång i sovrummet... ;-) skämt osido, inge kul med renoveringar som man inte planerat in själv men så skönt då det blir klart och man ser hur fint det blev eftegråt.
Ni har verkligen lyckats bra med inrednings valet. Kanske ett nytt yrke som inredare i framtiden för dig ;-)
hare gott!
kram
// Sargit

Vikkan sa...

VERY NICE, INDEED!

Konstverket var ju bara sååå häftigt!

Karin sa...

Åh vilket mysigt rum det blev!!! Tjustigt! Konstverket är inspirerat av Simon & Thomas va? De hade hysteriska färger så jag gillar skarpt er idé. Snyggt!

Evelina sa...

Tack tjejer!! Jo, Karin inspirationen är hämtad därifrån, men precvis som du gillade vi idén men icke alla olika färger de valde.
Kram