tisdag 11 juni 2013

Trädgårdens måsten är klara!!

Gräsmattan såg ut som ett rent och skärt eller mer åt det gula hållet faktiskt katastrofområde. Vi köpte gödsel, bra gödsel, så bra att blev det lite för mycket, som vår nyinköpta stroller som haltade på ena hjulet såg till så blev det bränt. Med andra ord förstörde vi gräsmattan ytterligare..
Vi ringde runt lite och beställde topdress, som inte blev topdress, men anläggningsjord. 8 1/2 TON som vi sedan kärrade ut över vår icke-platta tomt. Som om inte det räckte så har vi under ett par år gnällt om att "vi borde fylla på med nytt singel på uppfarten och parkeringen", således beställde vi lika mycket singel som kom och lastades av lagom till helgen.
Trädgårdshelg delux.


Den sista lilla högen..
 Vi fick hjälp av två tappra vänner i några timmar på lördagen med utkärrning och nedmyllning av en hel del jord, men resten av tomten och singelskottning fyllde en stor del av både nationaldagen och helgen.

Några blåsor och ömmande ryggar senare är allt klart. Jordförbättrats och nysått över hela tomten, samt en uppfart där än så länge inte ett endaste ogräs har hunnit upp!

Nu ska vi bara försöka hålla hela härligheten fuktigt också, vattna, vattna och vattna..

1 kommentar:

Familjen Sundström sa...

ojojoj vilket jobb ni gjort! duktiga ni! hoppas på regn på kvällarna så ni slipper vattna själva ;-)
// Sargit