onsdag 10 februari 2010

"Hasaloppet" och mello förståss..

Man måste ju hålla lite koll nu när helgens alla inblandade artister nu anlänt till Sandviken och repar inför Lördagen. Nedan skrivet av Tobbe Ek på aftonbladet. Han uppdaterar i princip hela tiden. Se länk till vänster.
"Eric Saades Manboy är veckans starkaste och mest smittande refräng. Den är så enkel att det är löjligt, men det gör den också så effektiv att Ola får se upp. Hårdproducerad pop, med ett snyggt stick där Erik får sjunga en textrad utan alla musik bakom innan han kör igång refrängen igen. Men är det en höjning där? Jag hade gillat att det var det i alla fall..."

Måste ju kolla konkurrensen, och var lägrena ligger.
Har förövrigt fått tillbaka "den lilla vita" 1000 rikstaler fattigare, dock är allt i ordning och inga bilder har gått förlorade.

Idag var det "Hasaloppet" på dagis, hur gulligt är det inte när en skock småfrön med nummerlappar på ryggarna, tultar iväg så gott det nu går med stavar som sticker åt alla håll i ganska djup snö. Vi, ja alla i småbarnsgruppen hade inte löst det här med att förse sitt, i vårt fall sina barn med skidor. Vi var iallafall av den åsikten att de kanske var lite för små för detta evenemang i år. Att köpa 2 par längdskidor samt pjäxor till ett par 2-åringar som förmodligen kommer att tippa omkull vid första dragningen och sedan lämna walk-over innan loppet ens börjat kändes lite överdrivet. Visst man kan säkert låna, men vi känner nog ingen som råkar ha längskidepjäxor och skidor i stl 22. Att då hitta 2 par uppsättningar kändes lönlöst.
Nu finns det kanske sådana som man sätter i barnens vanliga skor i? Men men, det får bli till nästa års "Hasalopp". De har druckit blåbärssoppa och varit ute och tittat på roliga aktiviteter och bara det är ju spännande nog.
Kändes skönt när fröken på dagis sa att det inte var några av de andra minifjunen som skulle åka skidor. Att fler föräldrar resonerat som vi gjort.
För vi hade allt lite dåligt samvete att vi inte löst det där med skidor. Som om vi var dåliga föräldrar som inte lät våra barn ens försöka, snåla som inte fixade 2 par uppsättningar. Men nästa år killar, jag lovar att ni ska få åka skidor!

2 kommentarer:

Music By Bengtsson sa...

Jag ser fram emot att på fredag 1400 höra klippet, och så klart allla 3 minuter på Lördag...

Håller en tumme för honom här nere i Väst...

Linda sa...

"Hasaloppet" - det gulligaste jag hört på länge.