måndag 4 oktober 2010

Arbete..

Precis klappat ihop "den lilla svarta"Hej då jobbet, vi syns i morgon bitti. packar upp "den lilla vita", hej fritid!
Fördelen med mitt jobb är ju att jag har en del administrativt arbete som sköts hemifrån, när som helst på dygnet, bara det blir gjort. Peter har ca 20 meter ner till studion med andra ord kan han också se till att få sitt arbete gjort när som på dygnet. Den gemensamma fördelen blir då att när vi båda har mycket att göra, kan vi se till att få det gjort under samma kvällstimmar, utan det dåliga sociala samvetet mot varandra.
Ganska trist att sitta här och blogga om arbetet med det är ju trots allt något som ganska många av oss tillbringar stor del av dygnets timmar tillsammans med familjeverksamheten. Allt ska få plats.
Milo uttryckte sig ganska rart i dag, när datorerna stod på vårt vardagsrumsbord. "Milobastian växa upp få dator"
Ja, för vi har väl vid ett par...ganska många tillfällen, vid för mycket intresse/pill och rent av användandet som studsmatta, av våra datorer att det bara är vi vuxna som får ha datorer. Big No No att pilla på datorer för mindre barn.  Att både Bastian och Milo sedan titulerar sig som Milobastian fösöker vi lära bort Inte alltid men ganska ofta. Ett tvillingsyndrom tro?

1 kommentar:

Hundratretton sa...

Smart att ha en jobbdator och en fritidsdator!! Jag kör allt på samma och då är det ibland svårt att låta bli jobbmail och sånt.

Ha en fin tisdag!