onsdag 6 oktober 2010

Hjulet snurrar..

Då var vård-av-barn-cirkusen ett fakto. Igen. Feber på Bastian igår efter hämtning på dagis som resulterade i tillfrisknande under dagen idag-dagis i morrn för hans del. Milo var "bara" hostig men det har i dag eskalerat till förkylningsastma- han blir hemma i morgon, med mig. Peter och jag har just nu så där lagom galet mycket att arbeta med..Men det får ju lösa sig. För Peters del så gick han upp 04.15 för att kräla sig ner i studion för att sedan ta dagens vab. Jag gör en "Labero" för att få ihop allt. Lite spicy för tillvaron att hjulet snurrar lite fortare ibland, även om hastigheten egentligen går långt över tillåtet nu.
Något sött som Milo brukar pyssla med är hans vård av sina dinosaurier. De ska hänga med på alla möjliga platser. Så som vid pottbesöket, bad, myset i hans fåtölj framför tv:n eller vid matintag - "Vänta...dumma-röd(tyrannon) ska med"...."och"...(här står han och väljer, funderar, byter vy över dinosaurielådan för att få ett annat perspektiv, det kan ju gömma sig ett par till han vill ha med sig.. klurar lite till..)"allosaurusen..och...och.."  Här brukar man få bromsa honom från att inte släpa med sig näst intill hela leksaksarsenalen. Antingen ska de radas upp, ibland får de en vågrätt position i någon gömma. Det hänger liksom på vad dessa utdöda djur är i för tillstånd. Sött är det i alla fall.

2 kommentarer:

Hundratretton sa...

Isch va drygt den där karusellen är. Har faktiskt inte riktigt glömt. Inget går att planera med säkerhet, vems jobb är viktigast just nu, vilka projekt går att skjuta på osv...

Men så kompenseras föräldrafrustrationen av rara barn med fantasi och lekglädje trots feber och annat. Bara tagga ner för den vabbande föräldern.


Frossa i alfonsfilmer, gillar dom dessa?

Värme & en låda praliner till mor i huset!

Evelina sa...

Ja, visst är det så. Man måste helt enkelt tagga ner, det där med pralinerna gillade jag ;-) Kram och tack för dina ord!
/Evelina