måndag 18 oktober 2010

Finbesök från olika håll..

3 tjejer och 3 killar. Känner att balansen är återfunnen! Två små råtthonor har i dag blivit medlemmar av vår familj. Här går det undan!
Den med gråa tecken är Bastians råtta, den heter "Manny" efter mammuthen i "Ice-age". Milos råtta, den med svarta tecken är än namnlös. Jag ställde frågan i bilen på väg hem, vad han ville ge råttan för namn, svaret blev "Carolina" men jag vet inte... hans kompis på gatan heter ju det. Självfallet är det inte lätt för honom utan några som helst namnreferenser att säga vad råttan skulle få för namn. Såklart väljer han ju ett av de namnen som han vet är ett faktiskt existerande namn.
Här lilla namnlösa tjejen.
 
Här "Manny" Bastians råtta.
Lite musikuppdatering...
Jag fick bara hålla den jämna könsfördelningen i hemmet återupprättad i ca 6 timmar, för i kväll får vi besök av Tremaine som ska bo här hos oss fram till på Torsdag. Tremaine är artist och låtskrivare från England Peter lärde känna honom på Reeperbahnfestivalen i Tyskland för ett par veckor sedan. De arbetade i hop på ett par saker då de och ett gäng andra låtskrivare och producenter tillbringade den mesta av sin vakna tid i en stor byggnad fullt av studios. Nu är tanken att de ska jobba fram lite material fram till på Torsdag.
De är alltså förlagda på samma förlag, fast i olika länder. Själv har jag aldrig träffat honom, men säger Peter att han är toppen så är han det! Spännande att försöka vara finurlig och bjuda på något annat än blodpudding alt makaroner och köttbullar..hmmm..
Det är mycket nu! Den som väntar får se...

Inga kommentarer: