onsdag 27 juli 2011

Sova utan napp..

Vi tog tillfället i akt. Vi var på en fantastisk middag hos Peters bror igår, återkommer om den senare. Flera rätter i form av en "avsmakningsmeny", mums!
Vi har pratat med pojkarna om detta men nappavslut i några dagar, vi provade på dagen(gick inte).
Vi lämnade deras hem ganska sent, så det var givet att de skulle somna i bilen på väg hem. Varför då inte prova igen..Lite tandagnisslan från Milo,efter vi hjälpt dem på med pyjamasen, men då endast i 5 minuter eftersom han var så trött. Bastian hann säga "Jag vill ha nappen...zzzzzz" Mer än så hann han inte säga förrän han somnade i sin säng.
Bastian vaknade dock klockan 05.00 och saknade sina nappar, efter 15 minuer somnade han om hos mig. Av hans allsång hade Milo vaknat och lagt sig bredvid Peter. Vi har utlovat firande av glass, tågåkande och mys på stan i dag. Samtidigt postar vi napparna till tomtenissarna. Hoppas det fungerar likabra i kväll..och att vi inte river upp det när de får se sina nappar och då inte vill posta iväg dem eftersom de upplevt vad saknad är..

2 kommentarer:

Familjen Sundström sa...

Vi har planer på att sluta med napp nästa vecka, men få se hur det blir eller om vi skjuter på det ett tag till. De har ju napp bara då de sover sen ett halvår, men den sista tiden har w blivit väldigt fäst vid sin napp och vill knappt skiljas från den. Så vet inte riktigt om vi ska genomföra det än.
Hoppas det går bra för er.
kram
Sargit

Anonym sa...

Kul, hoppas det funkar för er.
Vi hängde nappen i nappträdet i förrgår. Det funkade ända till uppvak på natten (läggningen var lite bökig men gick...).
Så nu är napparna tillbaka. Trodde verkligen det skulle funka men. Får se när vi orkar göra nytt försök igen. A hade nog klarat sig helt men F verkar inte redo och får en ha kvar nappen är det svårt att hålla båda borta.

Lycka till.

//Anna