söndag 18 september 2011

Chelseawannabe

Den veckosedvanliga bolleken på söndagar, killarna gillar det skarpt! Lite blyga i början, men efter 15 minuter släpper alla hämningar och de far fram med ett antal andra lika höga ungdomar i gymnastiksalen efter sin boll. Jag kan nu konstatera att flickor redan i deras ringa ålder har lättare att ta in information och omsätta denna till handling. Kanske får jag en storm av läsare som kan intyga att så inte är fallet, då de förmodligen upplever 3-års trots de med. Men från att lyssna på fröken som talar om att "knuffa nu bollen med händerna till andra sidan av salen" och sedan göra just detta klarades av 10% av killarna och 100% av tjejerna i gruppen. Bastian&Milo var inte unika i sitt slag.
De ser bara ut i bland som om de lyssnar. De knuffar möjligtvis till bollen en gång, inser att det här går för långsamt, jag sparkar den i stället. Peter är övertygad om att herrarna nedan startade sin karriär på liknade vis, då känns det tryggt. 




Essien
Bastian
Drogba
Väl hemma satte vi igång och gjorde bokslut för sommaren, utemöblerna skulle tillbaka in i garaget, med andra ord måste det städas där, med tredje ord avslutades hela härligheten med en tur upp till den bästa platsen för att bli av med ångest, nämligen kommunens tipp. Dessutom blev två barnvagnar utlagda till försäljning, en Maclaren tvillingsulky och en Acta graco enkelsulky. Hör av dig om du är intresserad.

Nu, blir det Surkål, rotfrukter och en salig blandning av olika spännande korvar. Peter förhandlade sig på ett smart vis till sig en tidigarelagd middag,då de icke blonda herrarna ovan spelar match i våran tv i kväll-En helig tid för pappan. Ha en fin kväll!

Inga kommentarer: