måndag 24 augusti 2009

Vård av barn..

Peter tog första dagen med vabbning, förmodligen blir det så att jag får rodda om i schemat och ta morgondagen hemma, beroende på hur de mår i morgon. Bastian hade det lite jobbigt med andningen nu på kvällen, han fick lite Bricanyl och nu hoppas vi på en lugn nattför hans del. De uppräthåller samma status av att vara sk"nyfikna barn" trots en förkylning, konstigt. Det finns inte en tillstymmelse till mindre ork att klättra eller "orkanisera" runt i hela huset.
Nu kommer valet av att ha gått ner till 80% till sin rätt. Fler dagar att "bolla" sjuka barn på. Är själv förkyld, "orkaniserar" inte lika glatt som de, men vad gör man, biter ihop såklart!
Peter har också mycket att göra i "Tudiooo" som pojkarna säger, så vi får dela upp arbetstiderna till kväll-helg-medan de sover-tider, och vabbningen såklart.

I morgon eftermiddag har vi tid hos bvc med Bastian, han får lustiga röda fält på tungan ibland, som de ville kolla upp. Nu har han dem igen så det är lika bra att åka dit och han får lipa för sköterskan, så hon får se det själv.
Ingen aning om vad det kan vara, någon som känner igen det?

2 kommentarer:

Theannapanna sa...

Tyvärr inga tips på tungan, hoppas det går över.

Krya på er, vi kör sjukstuga vi också... än så länge "bara" förkylda men risken för en sjukdag för mig kombinerat med VAB för Daniel redan i morgon är rätt stor...

Kram på er!!

simone sa...

Sv: Jamen duu, haha.. vad go du är :) Har du betalt för ett gymkort? Då blir pressen nästan hörde - jag tror suget efter träning egentligen aldrig kommer utan att man måste ta sig i kragen och göra det til len rutin (iallafall för mig som inte är något sport/träningsfan annars.)