måndag 11 augusti 2008

Snipp snapp, snodd napp..



Pluttarna utvecklar fingerfärdigheten på varandra.
De händer otroligt mycket just nu, båda två står på alla fyra och vinglar, Bastian hasar sig fram med armarna, Milo är lite av en bakåtsträvare, och ålar sig baklänges.
Bastian sa sina första tvåstaviga ljud häromdagen-Da-Da-Da.
De äter bara "mat" nu, endast ett vällingmål på kvällen innan bedtime.
Bastian bli sååå sur när man matar båda i stereo och inte hinner stoppa i mat i honom tillräckligt fort, ett vrål mellan varje tugga..
De börjar bli små barn av dem-det är sååå coolt!
Idag börjar Peter att jobba-Trist men nödvändigt!
Jag har verkligen blivit bortskämd med all hjälp som man inte varit van vid under dagtid.
Men men, någongång slutar ju "semestern", denna bestod ju mestadels av sjukdomar dock..
Ska strax pallra mig iväg till Vallentuna och hämta vår hund, som varit hos min pappa och hans fru hela sommaren, han har kutat runt på en ö och haft det Nice, men nu är semestern slut även för honom.
Längtar efter honom nu, men ska inte sticka under stol med att det har underlättat enormt att inte behöva belasta sig med det dåliga samvetet för honom nu när alla varit sjuka här hemma. Jag vet ju att han älskar sin "mormor och morfar".
Hejsan på en stund!

1 kommentar:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Samma scen utspelas även här, det är så roligt att kolla på! :-) Ja här har det också plötsligt hänt nåt med jollret, i alla fall på den ena. Jag frågade maken senast idag, "Är det det här som är 'nyanserat joller'?" (Så beskrivs det i boken om barns utveckling!) Men när det gäller motoriken så är dina lååångt före :-) De börjar kunna vrida sig runt sin axel... om de är motiverade.

Våra katter är också på sommarkollo på sommaren. Skönt för dom och skönt när dom är hemma igen.