torsdag 11 december 2014

Vad händer..

Inte så mycket om jag ska vara ärlig, vi jobbar på med våra arbeten. Peter var nyss i Spanien och skrev med en kollega och en för dem ny kollega, resultat kommer senare, men inte till en svensk artist.
Det blir inget mello detta år! Första gången på 7 år han inte ligger bakom något bidrag, känns lite tråkigt men bra med en paus, det finns ju annat som är roligt också!
Jag har längtat hela hösten efter en semesterresa, men efter ett konstaterande att vi hade de fantastiska fönstren att betala, gjorde att vi avvecklade planerna att få se en glimt av solen. Gaaah! Hej då Thailand, vi kanske aldrig syns.
Den här hösten, ja vad säger man..? Inte ens värt att säga något, jag avskyr detta konstanta mörker-Här borde jag jämka dessa negativa ord med att skriva att "det är ju så mysigt med alla dessa stearinljus och mys" men nej, det hjälper inte.
Milo gillar matlagning

Älskade Bastian i Dalarna

Barnen fyller ju snart 7 år! 7! Ibland undrar jag om de är 3 år ibland beter de sig som 14, men inbillar mig att det är så det ska vara " Det är en fas" klyschan räddar mig många gånger. Men de börjar bli så stora nu, förskoleklass, nya vänner, egna vänner!
Bastian har visat sig vara en hejare på att räkna, han har lätt för det, det glädjer mig att han har ärvt sin fars gener!
Just för tillfället är barnen och pappan på veckans sporter, fotboll och tennis-samma dag efter varandra. Torsdagar blir en knasdag, men det blir ändring av tiderna till nästa termin tror jag.
Det varierar lite från dag till dag vilka sporter de vill pyssla med. Milo tycker tennisen är jättekul, medan han också vill spela bandy, Bastian tycker fotbollen är roligast men vill nu också spela bandy. Jag kan tycka att två sporter i veckan räcker. De får gärna prova allt, men man kan väl ändå begära att de "hänger på" mer än en termin, om de inte tycker att det är tråkigt förstås?  Peter är ju även tränare för knattarna på fotbollen, så torsdagar har blivit lite av en hemma-och-bara-vara-mig-själv-timmar.
Hoppas ni har det fint där ute!
Tjing på en stund!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Länge sen Evelina! Men ikväll lyckades jag halka på tanken och undrade lite lätt hur det är med er. Hoppas ni mår bra. Stora fina killar nu. Tiden går hemskt fort :)

Allt gott. Snart är det vår! Kram.

// Tobias (Tvillingtur)

Evelina sa...

Long time Tobias! :) Jo allt rullar på i ekorrhjulet, men ett bra sådant! Som du säger, tiden går fort och livet rullar på. Inte så mycket skrivet på bloggen nu för tiden, annat får ta tiden istället- Du vet hur det är! Hoppas att allt är fint med dig/er också!?
Kram kram

Evelina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.