torsdag 18 juni 2009

Barnkläder och Petermusik..

Hela familjen packade in oss och åkte till Barkaby för att handla lampor som är tänkt att ha på nya muren. Jag och Peter är väl inte helt ense om vilka vi ska ha, så det slutade med ett paket gräsfrö, 4 konsoller och en salladslöksfröpåse från Bauhaus. Måste hem och få lite mer inspiration, innan beslutet med lamporna.
I stället för att bara åka hem tog vi en lunch på pizza hut, när vi ändå var i outleten....så blev det ett gäng t-shirtar, ett par skor och mysbrallor till Peter, ett par skor, mysbrallor och en film till mig, ja det är ett kostymdrama, inte Peters "kopp med te".
Självfallet är det ju så mycket roligare att handla kläder till pojkarna. Jag försöker att implementera detta intresse för dem, dock utan större framgång, om inte gnället som utbryter från båda varje gång vi går in i en ny affär är av glädje?
Nya skor till oss och fjunen. Köpta på Intersport.

Fina balla brallor, jag älskar coola jeans! Dessa köpta på Kappahl.

Ny regnjacka, komplement till de ärvda byxorna. Det blev också 4 st pyjamasar. Detta också köpta på kappahl.

T-shirtarna är från samma butik som ovan.

Några nya pekböcker,de kan kon, grisen och hästen nu.

Vi köpte häromdagen en dinosauriebok...Men jösses, när de i sin entusiasm över alla coola djur frågar "ä dä?ä dä?ä dä?"i 200 blås, hinner mamman och pappan knappt tyda dinosauriens namn, innan nästa "ä dä?" kommer. Svår bok för en mamma som inte delade samma intresse för dessa urtidsdjur. Testa att läsa dessa:
Xenotarsosaurus, yingshanosaurus, Parasaurolophus, quetzalcoatlus och Stenonychosaurus, ja ni fattar grejen.Jag tycker att fruktboken är helt okej annars.

Nu kan jag "outa" att nästa vecka släpps "Sky´s the limit" Olas första singel.
Har varit Peters huvudbry ett tag.Klar! Yeeehaaa! Peter har knåpat och fixat med denna låt, vänt ut och in på den nästan, och som alltid under enorm tidspress, och många som ska tycka och tänka innan alla blir nöjda.
Äntligen klar, vi firade i Måndags!
Låten är snyggare än omslaget..sorry Ola men nja, det var väl sådär tycker jag, men jag är ju bara en radiolyssnare.
Jag önskar alla en supergo midsommar!!!
Kram

1 kommentar:

stephanie sa...

hejsan.fin blogg.glad midsommar.