onsdag 31 mars 2010

Måla barn i påskens tecken..

Men visst är det här kul?! Att det finns en dag på året där vi föräldrar faktiskt helt utan att verka fullständigt från vettet helt lagligt får måla våra barn hejvilt i ansiktet, och de faktiskt tycker att det är galet roligt själva också! Alla barn skulle vara utklädda till något i påskens tecken till dagis i dag.
Efter Milo och Bastian var färdigdressade och klar-pennade i ansiktet kunde de inte släppa den lilla handspegeln. Tur att de fanns speglar på varje sida. De gapskrattade gott åt deras nya look. Det fick bli en variant av påskgubbe/piratgubbe. De i föräldrarnas tycke coola scarfarna som inhandlats just för detta firande satt endast på i 3 minuter.

Milo i blå scarf och Bastian i Lila



Önskar alla en riktigt mysig och go påsk!

6 kommentarer:

Music By Bengtsson sa...

Man skulle ju kunna tro att det var Milo som för några veckor sedan vinkade i TVn när vissa låtskrivare lästes upp? :-)

En riktigt Glad Påsk på er!

Evelina sa...

Ja, med skägget ditmålat så blir det pappsen upp i dan, en Glad påsk till er med!

Vikkan sa...

GLAD PÅSK önskar vi från Romelanda

Är lite ledsen för att våra busfrön missade sitt första påskfirande på dagis men tur är ju att det är årligen återkommande! Jag misstänker dock att ev utstyrsel inte hade gått hem hos varken Elias eller Johanna och att de hade åkt av snabbare än blixten.

Familjen Sundström sa...

Så söta de är i sina utstyrslen.
Här väntar vi nog till nästa år med utklädnad då det helt har glömts bort då jag haft så mycket på jobbet.
Har inget som funkar hemma... hmmm... ev scarfes... men misstänker att de nog inte skulle sitta på särskilt länge här heller...
Glad påsk!
// Sargit

Fanny Östervall sa...

Vet du vilken låt som Elin 15 månader sjunger klockrent här hemma!!! jag garvade så brallorna höll på att åka av!!! Hon har ju sjungit sen hon va super liten men det här e först gången som jag helt säkert vet vilken låt det är ;-) Man boy så klart!!!! hahahaha -ääään booo äääään booo ååååååååååååååååå hahahaha! gullis försökte spela in det men då slutade hon såklart... Glad påsk på er!

Lindas trädgårdsblogg sa...

SÖTNOSAR!!!