onsdag 14 april 2010

Nytt

Ny inställning hos oss päron inför framförallt Mr Bastian som har ett mer bestämt humör gjorde eftermiddagen mycket trevligare än gårdagen. Han har gått in ganska hårt för det här med trots. Vi värjde oss på ett mer påläst sätt i dag, med ro och acceptans. känns grymt skönt. Framgång liksom.

Vi fick i dag svar från tv-reparatören att vår fina Lcd tv är bortom all räddning efter fjunets bärsärkargång med barnsopkvasten - Hej försäkringsbolaget.
Skulle kännas fint att ställa ner "Fetto-tv:n" Som bloggkollegan Linda kallar det. Den står dessutom på två av våra matstolar. Det passar i och för sig ihop med resterande style på vårt hem just nu. I morgon kommer även saneringsfirman och ska ta fuktprover ur hålen de borrade upp förra veckan i tvättstuga och vårt sovrum. Nu håller vi tummarna på att det är torrt så vi kan få bort de två brummande fläktarna som både torkar ur vårt hem och vår elräkning. Kanske kan vi, läs fackmän, snart sätta igång med att återställa bostatusen till normalstandard. Kanske kan de även betyda att vi får tillbaka varmvattenberedaren och kan tänkas kosta på oss att våga spola upp hela badkaret, så vi i stl large också kan få njuta av ett bad.
"Den långa vägen tillbaka"..fanns det inte en gammal barnbok som hette så?

Inga kommentarer: