söndag 11 april 2010

Tvillingnamn..

När vi väntade Bastian och milo så var ju det här med namn en stor fråga. Vi hade en liten lapp på kylskåpet där vi skrev upp ett namn så fort vi kom på eller läste ett namn vi tyckte var fint. Det var skönt att då i förväg veta könen på dem, för att kunna revidera listan något. Inte nog med att vi båda skulle gilla namnen. De ska passa ihop också. Samma begynnelsebokstav eller ej. Passa med peters efternamn. De ska inte skämmas för dem senare i livet..osv. Ja ni vet alla val.
Till slut blev det ju som ni redan vet Milo och Bastian. Med mitt efternamn skojsade Peter till det vid vår namnceremoni att " får Milo Evelinas efternamn så kommer folk tro att han är en receptbelagd medicin". Det blev i vilket fall peters efternamn, då tanken är att vi ska gifta oss...när vi lyckas skrapa ihop lite pengar. Ni vet de som vi för stunden gödslar i olika små svarta ap-trista hål. Vi som trodde att vi var innovativa som skulle döpa våra söner till Bastian och Milo. Nu leder tydligen namnet Milo listan över de namn som snabbast är på uppgång. Där fick man för det.
Har länkat till denna sidan för ca 1 år sedan. Hur stor är chansen? Klicka HÄR.

2 kommentarer:

Olle sa...

Men..det måste ju varit Ni som startade Milo-trenden!!! ;)
Det där om medicin-liknelsen var ju faktiskt riktigt fyndigt... :D

Ha en skön vecka, och hoppas dom svarta hålen håller sig stängda ett bra tag framöver!!

Cicci sa...

Åh det är så svårt med namn. Vi har precis fått beskedet att vi väntar tvillingar. Pojkar. Kom lite som en chock så vi som planerat att inte ta reda på könet ändrade oss när vi fick veta att det är två.

Vi har en mapp på datorn där vi lägger in namn. Tror vi har ett som vi är väldans överens om nu är det bara ett till som ska till. Milo ligger ganska bra till just nu. Men frågan är som sagt om det klättrar, hur många Milo's det kommer finnas i klassen i framtiden :)

Söta pojkar du har iaf!
Kram