torsdag 24 juni 2010

Glad midsommar!

Milo med polaren Ester fördjupar sig i Historien kring skokloster slott. Medans brorsan kollar in fiskbeståndet i mälaren..
Ville bara önska er alla goa tappra läsare en härlig midsommar med era vänner och/eller familjer! Kör försiktigt och rå om varandra lite extra i helgen, det ska jag göra!
Kram Evelina

6 kommentarer:

TvillingTur sa...

Glad midsommar till er från oss här i skåneland.

-tobias.

Evelina sa...

Tack tobias! Ha en fin helg med fru och virvelvindar!

ankan sa...

Glad midsommar! Det är med skräckblandad förtjusning jag läser om dina killar och deras trotsålder, för det är väl man själv har att vänta sig om ca ett år... :-)

Vikkan sa...

Glad midsommar från Diseröd!

Hoppas ni slipper fler dårar i trafiken, att trotsen lägger sig (iaf för en dag eller två), och lova att tänka på mig och Linda när du skålar där på klipporna likt en Pripps Blå reklam. Eller hur var det med de där klipporna? Vart blir firandet?

Kram Vikkan och busfröna som också är i trots emellanåt. ;-)

Evelina sa...

Ankan: Glad midsommar till dig med. Trotsen kommer nog,det är väl ett som är säkert, men kan förmodligen vara i olika nivåer. Det skiljer sig här i både tid och intensitet mellan fjunen.
Kram

Vikkan: Jag ska absolut tänka på er vid skålandet, så kul att ni fick ihop det!! KOmmer Cia med? Det blev tyvärr inga klippor, prippsen får stanna hemma. Men vi är hos min syster på deras gård med några andra. En spännande cykeltur är att vänta idag.
Kram på dig och ha det supermysigt med alla barn i kväll!

Music By Bengtsson sa...

En Riktigt Glad Midsommar önskar vi från Västkusten!!