tisdag 2 november 2010

"Skulle inte tro det"

Det här med talet utvecklas nu konstant, i en rasande fart kommer en massa roliga ord och meningsbyggnader ut i det fria. Idag var båda friska och vi kunde således återgå till ekorrhjulets normala hastighet. I alla fall till klockan 14 i dag.. Peter blev ringd till dagis för att hämta hem fjunen då Milo efter vilan varit röd i ögat och kliat sig. Vid hämtningen syntes ingenting och alla kunde konstatera att det nog inte var en misstänkt ögoninfektion...men för säkerhets skull, samt att nu var ju Peter redan där. Med en kväll bakom oss kan vi nu bara bekräfta att det nog bara var skräp eller hårstrå. Inte en tillstymmelse till något som liknar ögoninfektion, faktiskt inget fel på honom alls. Normal orkanstatus! Pjuh, vi kan studsa in i hjulet i morrn!
På vägen hem från dagis med vagnen, hade Peter frågat om de skulle gå skogsvägen, svaret av Bastian blev "Skulle inte tro det"
Varje dag kommer det underbara nya uttryck, som man undrar "Har jag sagt det?, var har han hört det?, när har vi pratat om det?" Utvecklingen är underbar!

Inga kommentarer: