torsdag 3 februari 2011

3-års kontroll och mello förståss..

Igår blev min ena orkan sjuk, nu på kvällen min andra goding. Med lite pyssel och knåp fick vi trots allt ihop det. Peter är nu i schlagerlandet Luleå och strax på traditionsenlig kommunfest. 
Repet med Danny hade gått bra. Han favorittippas på ett par ställen, kul, men vilken enorm press det måste vara. Danny känner sig nervös för detta också, förväntningarna blir högre naturligtvis. Det är bättre att slå från underläge.
Här kommer en länk till Tobbes blogg från Dannys rep i dag.

I morse var det 3-årskontroll för Bastian och Milo. Summan var att de följer sin kuva, sin kurva vill säga. Lite mindre än andra 3 åringar men normalt för 3 åriga tvillingar, så länge de just följer sin egna kurva. De vägde lika mycket..ja ok Milo vägde 100 gr mer, de var exakt lika långa. 
Tog upp problemen med förkylningsastman Bastian har, Ventolinet funkar lika bra som om vi skulle givit honom vatten, samt om vi skulle kunna titta på medicamenter för barnen när vi besöker folk med hund eller katt. Blev slussad vidare till specialist på området och tid är nu ordnat till detta.
Full pott på andra "normaliserande tester". 
Tack mina finaste ungar för att ni är friska små barn!

3 kommentarer:

Music By Bengtsson sa...

Herr Boström har lyckats igen.. *ler*
Lite kasst klipp på förlyssningenn, men visst kände man feelingen & Hitkänslan ....
Blir Globen i år igen ... :-)

Evelina sa...

Men vad kul att du gillar den! Jag har missat totalt att de släppt förlyssningen, in och kolla lite! Vi hoppas väl på globen, men hey detta tv-program kan man aldrig lita på
;-)Tack!

Anonym sa...

Men Danny SKA till Globen och vinna där också. Han är så proffsig jämfört med alla andra. Saade är hans största konkurrent men gud låt oss slippa den lille valpen. Danny ska vi skicka till Düsseldorf! Något annat är en ren skam!