måndag 2 maj 2011

Akuten..

Peter blev inringd från dagis idag, Milos öga var mycket svullet och hornhinnan såg "bubblig" "svullen" som en blåsa..(jag har bara fått detta berättat för mig) och kladdig ut, Allt uppstod som en blixt från  klar himmel efter vilan utomhus.
Peter åkte sjuktaxi efter konsultation med sjukvårdsupplysningen till Uppsala akademiska-blev runtslussad ett BRA tag(till öron-näsa-hals??? varför då...? men till slut fick han hjälp av en mycket bra doktor. Som tittade, klämde in olika krämer i ögat med frasen "Vill du bli målad som en indian runt ögat?" Det ville ju Milo såklart, så doktorn fick självklart spruta in lite olika kulörer på pasta i hans öga. Även spola ögat ett antal ggr. Efter lite utskriven antibiotika(som vi inte behöver sätta in förrän på Torsdag om inte det röda irriterade försvinner). Fick de åka hem, fast denna gången icke i en sjuktaxi, vanlig taxi om man säger så. Jag hade ju ilat hem för att hinna till dagishämtningen av Bastian, för att sedan vänta in Peter och Milo för att åka på en utbildning, annars hade jag åkt och hämtat hem dem själv, men tiden rann iväg på sjukhuset. Huvudsaken är att allt gick bra, hans öga kommer inte lida några men av detta! Tack för det!!

2 kommentarer:

MigränMamman sa...

Fick ni inte veta vad som orsakat? Hoppas det blir bra fort.

Kram

Evelina sa...

Nej, men förmodligen et gruskorn, sand eller dylikt. Men en allergisk reaktion blev det ju också. Så med säkehet, nej..Kram på dig!