tisdag 3 maj 2011

Morgonhyss och veckans hitvarning med Martin stenmarck

Att säga till en 3-åring att "Detta är en hemlis, hysch hysch" kan fungera till 100%, på ren och skär röta om inte annat.. För våra 3-åringar vet ju knappt vad en "hemlis" är. Med andra ord tiger de som muren, för de vet inte vad det var som skulle vara så hemligt alternativt har de inte lagt denna hemlighet som något speciellt att minnas och således glömt det.
Deras "hemlis-bus" är än så länge ganska juvenila och oskuldsfulla, då det är min andre hälft som styr över dessa..ÄN. Hyssen lär sig min barnslige karl genom svt barnkanal på morgonen. Som han sedan mycket utförligt och under så stort det kan bli hemlighetsmakeri uppgraderar våra arvingar i. I dag var det BLÅ mjölk till barnens frukost och även i vårt kaffe. Mums! Framförallt Bastian tyckte det var lajbans!! En hit!
Lite kul är det allt! Gillart!
När vi nu ikväll skulle dricka en kopp te, hällde storskojaren ut resterande mjölk i slasken då det inte passade sig med blå mjölk i te "någonstans går ju gränsen" tyckte han. Dock tror jag att vi förmodligen inte under några som helst omständigheter kommer att få dricka vit mjölk mer. Aldrig.- DE ÄR DRYGA 3 ÅR, (tvedydigt dryga i vissa sammanhang)Hallå! Vad tror du morgondagens frukost-storm kommer att handla om? Jo naturligtvis SKA de ha blåfärgad mjölk.
Men dock, Jag gillart Peter!

Förövrigt är "Veckans hitvarning på Rix denna vecka ovan skojare Peters Produktion "Tonight´s the night"  med Martin stenmarck. Lyssna och njut! 
Pojkarna informerar här Martin stenmarck i dinosauriekunskap.
Låten "Tonight´s the night" ligger också med i den nya programmet och under reklamen för "Kvällen är din" där Martin stenmarck är programledare för. Har premiär på Tv4 på lördag klockan 20.00.

1 kommentar:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Haha, jag sitter och garvar åt det programmet på morgnarna och är djupt tacksam att pojkarna inte är så stora ännu. Jag tror inte riktigt de hänger med. Däremot gör de en fin imitation av Lennartsson "pääää-fekt" :-) Du har det tufft med en storbusare hemma!