söndag 26 juni 2011

Midsommar

Ganska oplanerat firade vi midsommar hos min syster med familj. Barnen(6 st) lekte järnet hela dagen fram till 23 då vi cyklade hem. Då hade fjädrarna inte sovit någon middagslur heller. Otroligt att de orkade! Fjädrarna gick genom 3 klädbyten. Först ett varsitt "bad" i ett dike. Bastian tog sedan efter klädbytet ett till dopp i ett djupt traktorspår som sekunderna innan använts för att plumsa stenar i..kan man räkna med något annat?..Som tur är har barnens kusin samma stl på kläder. En liten stund senare ramlade dessutom Bastian ner för deras trappa, det gick bra som tur var, lite ont i en arm, men inget som en glass inte kunde avhjälpa.
Vi grillade marsmallows till barnens förtjusning, lite pyssligt blev det allt, med barnen runt grillen och då försöka undvika att ingen brände sig på kanten. För att komma närmre elden med lilla pinnen tog vi av gallret... som Milo sekunderna senare gick över BARFOTA. Skölja skölja, kylgele och plåstra om. Det gick också bra, men nog har han två svarta ränder under lilla foten.

Häromdagen pillade deras kusin (2,5 år) in en pärla i näsan. så djupt att de fick åka till akademiska. Den rosa lilla pärlan satt där den satt så de fick komma tillbaka dagen efter för en planerad sövning för att pilla ut den.
De slapp sövningen då den läkaren till slut fick ut den,skönt! Men då sa Peter och jag till varandra att vi hade varit väldigt skonade från sådant som mycket väl skulle kunna ha hänt våra killar..
Midsommarfirandet blev fyllt av galenskap, men vi hade det trevligaste midsommarfirandet på många år!
Hoppas ni också hade en bra helg?!

Inga kommentarer: