torsdag 17 juni 2010

Everybody's Changing...

Jag berättade ju för er att vi hade finbesök här hemma för ett tag sedan, här är resultatet!Martin har gjort en cover på Keane:s låt med samma namn, producent Bassflow, Peter alltså.

Idag har varit en förvirrad dag. Jag arbetade hemifrån. Försökte få ordning på allt material i bilen. Skrivit klart skadeanmälan och beställt journalen från gårdagens besök på akuten. Bra att ha till hands om det skulle uppstå något i framtiden. Försökt byta hyrbil till en med automatlåda(positivt resultat), kontakter med de som har hand om våra bilar på företaget. Bokat och pratat med en drös av goa kunder. En telefonen-i-örat-dag. En snurrig dag. Det var nog bra att hålla sig långt borta från kundbesök idag, jag har varit glömsk och förvirrad. Konstigt hur kroppen reagerar. Det är stelt i nacke/rygg nu, men något som är helt normalt som man kan förvänta sig efter en sådan krock enligt läkarvän. Känns bra, inte i kroppen, men av hans ord. I morrn blir det till att få till ett par mindre förvirrade kundbesök. Måste erkänna att jag inte tycker att det är riktigt lika kul att köra bil som jag alltid tyckt, ungefär som när man var nyutexaminerad förare på vägarna, lite skrämmande,bilen känns helt plötsligt stor och klumpig. Men som man är lärd ,"upp på hästryggen igen".

Ta hand om er!

8 kommentarer:

Damian sa...

Oj jag visste inte att det är Peter som producerad denna låt, bra jöbbat och hoppas det ska bli stora hit :)

Angelica sa...

Gillar Martins röst och det låter kanon! Jag gillar musik och har märkt att tvillingarna och storebror Samuel också gillar musik, minst lika mycket som mig. Samuel favorit är Manboy *ler* Han håller show här hemma med dans och sång varje gång den kommer på radion. Så om du träffar Eric Saade någon mer gång så kan du hälsa att han har ett litet fan på 5 år nere i Blekinge *ler*
Hoppas du känner dig piggare! Ta hand om dig.

Lindas trädgårdsblogg sa...

Usch vad otäckt. Du som tillbringar så mycket tid på vägarna... huga, till sist stöter du på en idiot (aka blindstyre, disträ typ). Hoppas det inte blir några vidare problem med din nacke. Håller tummarna.

Evelina sa...

Damian: Det hoppas jag med! Varje gång;-)

Angelica: Hejja samuel! Ska hälsa Eric om jag träffar honom! Han har en stor skara i just den åldersgruppen tror jag, härligt!!

Linda: ja, visst är det så, någon gång stöter man på dem. Får väl se det som att jag fått min beskärda del..även om jag statistiskt sett har lika stor risk som alla andra, men det känns bättre att tänka så.
Tack för dina tummar!
Kram på dig!

Music By Bengtsson sa...

Som vanligt top notch när mr. Bassflow fixar & trixar ... :-)

Hoppas allt är bra med dig efter incidenten... Räcker det inte med "otur" nu för er? *ler*

*kram* från västkusten!

Evelina sa...

Peter blir glad! :-) Jo, nu får det vara nog kanske är nu man ska shoppa sig en triss?
Kram från oss!

Anonym sa...

såååååååååååå fin bloggen blivit!!!

TvillingTur sa...

Otäckt det där Evelina. Hoppas det känns bättre och bättre nu i dagarna. Både i kroppen o i din känsla. Ta hand om dig.

-tobias.